Ontdek je talent

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Benieuwd naar jouw verborgen passie en talent?

Gebruik dan de gratis test waarmee wij jouw ambities in kaart brengen.

Denk je er over na om in de zorg te gaan werken maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Wij gaan graag met je in gesprek om samen met jou te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Matchez geeft je de mogelijkheid om te kijken naar je kwaliteiten gezien vanuit persoonlijkheid en ambitie.Wij merken dat veel talent verborgen zit in de passie van medewerkers, werk doen dat je leuk vindt en waar je energie van krijgt is van belang om je werkplezier te vergroten.

De arbeidsmarkt is constant in beweging, hierdoor denken veel mensen na over het maken van een stap richting de zorg. Het kan zijn dat je op dit moment een baan hebt waar je elke dag trouw naartoe gaat maar toch het gevoelt hebt dat er iets mist.

Ook voor werkzoekenden die een nieuwe afslag willen nemen richting een toekomst in de zorg kunnen wij een traject opstarten. Sta je nog aan het begin van je carrière en wil je een éérste stap weloverwogen maken richting de zorg, ook dan staan wij voor je klaar.

In ons netwerk hebben wij diverse werkgevers die met jou in gesprek willen gaan en samen met jou  te kijken hoe jouw carrière in de zorg een succes kan worden.

Die verbinding weten wij te maken door te kijken naar jouw ambitie en vooral wie jij bent als persoon. Werkgeluk, zekerheid  en persoonlijke passie staat in dit traject voor omscholing bij ons centraal.

Om in de zorg aan de slag te kunnen heb je bepaalde diploma’s nodig. Omdat niet iedereen over deze diploma’s beschikt is zul je deze moeten behalen. Een carrièreswitch is een serieuze keuze waar je goed over na moet denken.

Om die reden bieden wij je de mogelijkheid vrijblijvend met ons in gesprek te komen om samen de weg uit te stippelen naar het eindresultaat: jouw toekomst in de zorg.

Als jij benieuwd bent of jouw verborgen passie en talent in de zorg ligt, maak dan kosteloos de volgende test waar wij jouw persoonlijkheid onder de loep nemen:

Team of caring doctors and nurses at the hospital.