Over Ons

Matchez helpt cliënten bij het verbeteren van hun arbeidsperspectief.  Iedere cliënt is uniek en dit betekent elke keer een andere aanpak, maatwerk dus. Matchez heeft een uitgebreid pakket van diensten in huis om re-integratietrajecten succesvol uit te voeren.

Ons team bestaat uit re-integratiedeskundigen, trajectbegeleiders en jobcoaches. Matchez heeft samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven, uitzendorganisaties en opleidingsinstituten.

Visie

Matchez is van mening dat ieder mens de mogelijkheid heeft om in zijn of haar eigen levensbehoefte te voorzien. Hiertoe beschikt iedereen over zijn eigen gaven en talenten. Onze zienswijze bij de begeleiding van cliënten is dat wij uitgaan van de kansen en mogelijkheden en niet van iemands tekortkomingen of beperkingen. Wij gaan uit van de kansen en mogelijkheden die de cliënt heeft om weer een plek op de arbeidsmarkt te bemachtigen.Wij zijn van mening dat denken in kansen in plaats van denken in beperkingen van essentieel belang is om een traject succesvol uit te kunnen voeren.