Vind jouw stap naar werk en
zelfredzaamheid met Matchez

Bij Matchez streven we ernaar om de arbeidsmarkt voor iedere werkzoekende toegankelijk te maken, zodat iedereen het maximale uit zijn toekomst kan halen. Met onze jarenlange ervaring en expertise onderscheiden we ons door flexibiliteit en succesvolle arbeidsbemiddeling. Maar wat ons echt anders maakt, is onze sociale betrokkenheid en onze persoonlijke aanpak. Bij Matchez draait het niet alleen om het vinden van een baan; wij geloven in jouw kunnen en talent en helpen dit zorgvuldig om te zetten naar een passende arbeidspositie.

Of je nu op zoek bent naar een vaste betrekking, tijdelijk werk, parttime of fulltime functie, bij Matchez staan we voor je klaar. We bieden niet alleen recente vacatures, maar begeleiden je ook met trainingen en persoonlijke gesprekken om jouw vaardigheden te versterken. Want jouw succes is ons succes.

Klaar voor een nieuwe stap in je carrière?
Of ben je op zoek naar verandering?

Meld je vandaag nog aan bij Matchez! Vul het onderstaande formulier in en wij zullen samen met de gemeente kijken of we ook jou kunnen helpen in jouw weg naar werk en zelfredzaamheid.

Heb je op dit moment een uitkering?

Sta je inschreven in het doelgroepenregister?

Rijbewijs

Eigen vervoer

Beschikbaarheid aantal uren

Contact

Heb je een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren. Wil je meer informatie over of contact opnemen met een specifiek team? Bezoek dan onze teams pagina waar je de collega's van elk team en hun persoonlijke contactgegevens kunt vinden.

Onze vestigingen

Laan Nieuwer-Amstel 3, 1182 JR Amstelveen 020 - 3342282

Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden 085 - 877 0757

Geuzenweg 84, 1221 BV Hilversum 06 - 41760251

Stadhuisplein 2, 1315 HT Almere 036 - 2001154