Maatschappelijk verantwoord ondernemen loont

Matchez werkt nauw samen met verschillende gemeenten en voert voor hen de Participatie- en/of Inburgeringswet uit. Ons doel is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame manier te ontwikkelen en te verbinden aan de maatschappij, om zo deze mensen aan het werk te helpen en te houden. Voor werkgevers bieden wij kosteloze ondersteuning in de opstartfase, nemen we risico's weg en staan onze professionals klaar om te helpen bij al uw vragen over de arbeidsmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in de tewerkstelling van individuen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zodra ze bij ons uitgeleerd zijn en we ze klaar achten voor een stage, vrijwilligerswerk of een betaalde baan, zoeken wij binnen ons uitgebreide netwerk naar een passende vacature om te vervullen. Met veel werkgevers in ons netwerk hebben we langdurige samenwerkingsverbanden opgebouwd, waardoor we worden erkend als betrouwbare partner op het gebied van personeelsbemiddeling.

“Door Matchez krijgen
wij personeel dat de
investering waard is.”

Ben je op zoek naar personeel?

Bij Matchez zijn we gespecialiseerd in het matchen van werkgevers met getalenteerde individuen die klaar zijn voor werk. Vul het onderstaande formulier in om uw vacature bij ons in te dienen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en
hoe onze dienstverlening in zijn werk gaat?
Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Contact

Heb je een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren. Wil je meer informatie over of contact opnemen met een specifiek team? Bezoek dan onze teams pagina waar je de collega's van elk team en hun persoonlijke contactgegevens kunt vinden.

Onze vestigingen

Laan Nieuwer-Amstel 3, 1182 JR Amstelveen 020 - 3342282

Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden 085 - 877 0757

Geuzenweg 84, 1221 BV Hilversum 06 - 41760251

Stadhuisplein 2, 1315 HT Almere 036 - 2001154